Standaard installatie van de Tooway KA-SAT installatie set door Tweeweginternet.

Voor het maken van de afspraak voor de installatie nemen wij binnen 2 dagen na ontvangst van de getekende Tweeweginternet overeenkomst contact met u op.

Uw schotel wordt gemonteerd op een opgaande stenen gevel (maximaal 3 meter boven het maaiveld), die vrij zicht heeft op het zuiden. Om de schotel aan de gevel te bevestigen boort de monteur 5 gaten en om de kabel naar binnen te voeren zal de monteur een gat in uw muur maken, of gebruik maken van een bestaande doorvoer. Is dit bij u niet mogelijk? Neem contact met ons op via dit formulier.

Binnen de standaard installatie wordt voorzien in maximaal 5 meter bekabeling, indien er een grotere afstand overbrugt moet worden, kost dit tot 30 meter € 1,10 per meter extra. Is de afstand die de monteur moet overbruggen langer de standaard meters dan kunt u dit aangeven op de abonnement overeenkomst. De installatie set wordt normaliter geinstallaeerd op een muurbeugel of tegelvoet, kijk hier voor onze installatie materialen.

Standaard werken wij geen kabels weg. Indien u dit wel wenst neem dan contact met ons op voor een prijs opgave.

De monteur sluit 1 computer (of laptop) aan op het modem en als u een router mee besteld heeft, wordt deze geïnstalleerd.

Indien installatie datum gelijk is aan de activatie datum, levert de monteur het internet werkend af op 1 apparaat. Als uw satelliet set voor de activatiedatum gemonteerd wordt, ontvangt u van de monteur instructie hoe de set te activeren op activatie datum.

De kosten van de standaard installatie voor Tooway bedraagt € 349,00 inclusief BTW.
Deze installatie prijs geldt binnen Nederland! Voor tarieven buiten Nederland kunt u contact met ons opnemen.


  • Een overzicht van onze Routers en Controllers

    Klik hier voor een overzicht van onze Routers en Controllers

  • Klik hier voor onze installatie materialen

    Klik hier voor onze installatie materialen

  • IP Camera systeem geschikt voor satelliet internet

    Klik hier voor IP Camera systeem geschikt voor satelliet internet