Basis configuratie 4ipnet HSG-326 controller

 • De controller wordt ingericht met een Privénetwerk en een Gastnetwerk. Het Privé netwerk is bedoeld voor uw eigen gebruik met andere beleidsregels als het Gastnetwerk.

 • Voor zowel het Privé als Gastnetwerk wordt een gebruiker policy aangemaakt, waar de snelheden per aangesloten apparaat geregeld worden en ook de bandbreedte verdeling tussen de gebruikers definieert.

 • Er worden 3 prijsplannen (toegangstijd en/of datavolume = prijs) aangemaakt, er zijn max. 10 prijsplannen mogelijk.

 • Het inlogportaal wordt gemaakt op basis van de standaard aanwezige template. Een logo en achtergrond kan hiervoor aangeleverd worden.

 • Het internet via het Gastnetwerk wordt aangeboden via een inlogportaal die de gast na het verbinden automatisch in beeld krijgt of via de webbrowser benaderd kan worden. Hier kan de gast inloggen met een gebruikersaccount die door u aangemaakt wordt, via pc of een ticket printer systeem, of via de Free internet optie na het invullen van een e-mail adres. Verschillende types account zijn mogelijk.

 • De HSG-326 controller heeft diverse mogelijkheden tot opslaan van sessie en gebruiker logbestanden, wij stellen dit in naar de door u aangeleverde opslaglocatie (logbestanden worden via FTP verstuurd), of wij verzorgen deze opslaglocatie voor u tegen meerkosten, informeer naar de mogelijkheden.
  Het bewaren van deze losbestanden is aan te raden. Vanwege de telecomwetgeving bent u verantwoordelijk voor het internet gebruik van uw gastgebruikers. Sessielogbestanden dienen 6 maanden bewaard te worden. Ook kan Tweeweginternet deze logbestanden gebruiken voor diagnostische doeleinden.

 • Indien u access points bestelt, worden deze in de access point monitor van de HSG-326 controller opgenomen. Indien een access point na het aansluiten een storing heeft, dan krijgt u een bericht naar een door u verstrekt e-mail adres.

 

Basis configuratie 4ipnet WHG-201 controller

 • De WHG-201 controller wordt ingericht met een Privénetwerk en 2 Gastnetwerken, bijvoorbeeld een netwerk voor de horeca en een netwerk voor gastverblijven. De WHG is geschikt om gebruikt te kunnen maken van 8 verschillende netwerken.

 • Voor alle 3 de netwerken wordt een gebruikers policy aangemaakt, waar de snelheden per aangesloten apparaat in geregeld worden en ook de bandbreedte verdeling tussen de gebruikers definieert.

 • Er worden 3 prijsplannen (toegangstijd en/of datavolume = prijs) aangemaakt, er zijn max 10 prijsplannen mogelijk.

 • Het internet via de Gastgebruik netwerken wordt aangeboden via een inlogportaal die de gast na het verbinden automatisch in beeld krijgt of via een webbrowser benaderd kan worden. Hier kan de gast inloggen met een useraccount die door u aangemaakt wordt, via pc of een ticket printer systeem, of via de Free internet optie na het invullen van een e-mail adres. Verschillende types account zijn mogelijk.
  Het inlogportaal wordt aangemaakt op basis van de standaard aanwezige template, Een logo kan hiervoor aangeleverd worden.
 • De WHG-201 controller heeft zeer uitgebreide mogelijkheden tot opslaan van sessie, gebruiker en systeem logbestanden, wij stellen dit in naar de door u aangeleverde opslag locatie (logbestanden worden via FTP verstuurd) of wij verzorgen deze opslaglocatie voor u tegen meerkosten, informeer naar de mogelijkheden.
  Het bewaren van deze losbestanden is aan te raden. Vanwege de telecomwetgeving bent u verantwoordelijk voor het internet gebruik van uw gastgebruikers. Sessielogbestanden dienen 6 maanden bewaard te worden. Ook kan Tweeweginternet deze logbestanden gebruiken voor diagnostische doeleinden.
 • Indien u een reeds bestaande Wifi infrastructuur heeft die u aan wil sluiten op deze controller neem dan contact met ons op om te kijken of uw huidige systeem hiervoor geschikt is.

 • Indien u access points bestelt, worden deze in de access point monitor van WHG-201 controller opgenomen. Indien een access point na het aansluiten een storing heeft, dan krijgt u een bericht naar een door u verstrekt e-mail adres.