Voor het aanbieden van gastgebruik kunt u bij Tweeweginternet een WiFi controller bestellen om te zorgen dat de bandbreedte eerlijk tussen uw gasten verdeeld wordt

Hieronder vind u een opsomming van de mogelijkheden, u kunt uw keus aangeven op de abonnement overeenkomst of hier het bestelformulier downloaden. Als u niet weet wat voor u de beste keuze is, informeren wij u hier graag over verder. Prijzen zijn exclusief BTW.
Verzendkosten bedragen € 7,95.


4ipnet HSG-326 Hotspot controller

4ipnet HSG-326 Hotspot controller

Voor kleine restaurants, hotels en campings die een betrouwbare oplossing zoeken voor gastgebruik van het internet, adviseren wij de de 4ipnet HSG326, die ook goed met satelliet internet overweg kan.

Met de HSG326 kunt u elk gastapparaat een stukje banbreedte toedelen en zelfs het toekennen van een vast te gebruiken data volume is mogelijk.

Uiteraard is het mogelijk om van dit gastgebruik logbestanden op te slaan zoals wettelijk vereist is. De HSG is geschikt voor ongeveer 50 gelijktijdige apparaten/gebruikers bij voldoende bandbreedte.

Plug and play, met een basis configuratie € 699,00 excl. BTW

Voor extra wensen, zoals configuratie van een privé netwerk, verschillende account types of beleidsregels rekenen wij € 60,00 excl. BTW per uur


4ipnet WHG201 Gateway controller

4ipnet WHG201 Gateway controller

Voor bedrijven waar de 4ipnet HSG-326 te klein of te beperkt is adviseren wij de 4ipnet WHG201. Deze heeft geen intern WiFi systeem en is voorzien van een uitgebreid management systeem voor het beheer van 10 managed access points.

Deze controller is geschikt voor siuaties waarbij er meerdere ruimtes voorzien moeten worden van WiFi en er onderscheid tussen gebruikers gemaakt wordt op basis van de locatie of het type account.

Uiteraard is het mogelijk om van dit gastgebruik logbestanden op te slaan zoals wettelijk vereist is. De WHG is geschikt voor ongeveer 100 gelijktijdige apparaten/gebruikers bij voldoende bandbreedte.

Plug and play, met een basis configuratie € 999,00 excl. BTW

Voor extra wensen, zoals een gepersonaliseerd inlog scherm, rekenen wij € 60,00 excl. BTW per uur


4ipnet WTG ticket printer

4ipnet WTG ticket printer

Ticketprinter systeem voor gebruik met onze 4ipnet controllers, tot 10 verschillende accounttypes mogelijk. Automatisch inloggen met behulp van een QRcode systeem is ook mogelijk.

Indien besteld samen met één van onze controllers wordt de ticketprinter Plug and play uitgeleverd voor € 499,00 excl. BTW


WTG Papierrol

Papierrol voor de 4ipnet WTG ticket printer

Papierrol voor de 4ipnet WTG ticket printer

€ 4,99 excl. BTW


Verzendkosten bedragen € 7,95 incl. BTW
Bestelformulier downloaden