Nieuw in het assortiment van Tweeweginternet:  IP Camera's geschikt voor satelliet internet

Door de vele vragen van onze klanten zijn wij op zoek gegaan naar een IP Camera systeem geschikt voor gebruik met satelliet internet. Doordat de data bij dit systeem lokaal opgeslagen wordt blijft het data verbruik van het systeem binnen de perken, als u de beelden vanaf een andere locatie wil zien gebruikt u alleen data zolang u daadwerkelijk beelden bekijkt.

Ons systeem is geschikt voor alle besturingssystemen en werkt op zowel pc als mobiele apparaten, wel is het nodig om een Tooway PRO Business satelliet internet abonnement te gebruiken vanwege het bereikbare publieke IP adres.

Hieronder vind u een opsomming van de mogelijkheden, u kunt uw keus aangeven op de abonnement overeenkomst of hier het bestelformulier downloaden. Als u niet weet wat voor u de beste keuze is, informeren wij u hier graag over verder. Prijzen zijn inclusief BTW. Verzendkosten bedragen € 7,95.


Ubiquiti NVR

Ubiquiti Unifi NVR (Network Video Recorder)

De UniFi® NVR is voor geinstalleerd met UniFi Video software, makelijk te installeren én in gebruik. Met de NVR is het mogelijk om UniFi IP camera's te beheren en beelden daarvan op te slaan.

De UniFi® NVR maakt het mogelijk om tot 50 UniFi IP camera's te beheren op verschilende locaties. Binnen de softwae is het mogelijk om max. 26 camera's weer te geven.

unifinvr feature scalability

De UniFi® Video software is oorzien van een geavanceerde grafische interface en besturingssysteem met meerdere motion detectie zone's, e-mail alerts en live view weegave van de beelden.

Maak gebruik van de simpele software om met de Mobile UniFi Video app uw camera's te beheren en live beelden weer te geven, zowel voor Android als IOS beschikbaar.

Door de lokale opslag van beelden is deze oplossing zeer gechikt voor gebruik met satelliet technologie waarbij data volumes gehanteerd worden. Wel is het een vereiste om een bereikbaar publiek IP adres te hebben. Dit is mogelijk met een Tooway PRO business abonnement.

€ 430,00 incl. BTW

Unifi Video Camera G3 Dome

Ubiquiti Unifi Video Camera G3 Dome

Wide-Angle 1080p Dome IP Camera met infrarood nachtzicht, de UniFi® IP Camera G3 Dome is de volgende generatie IP camera's behorende bij het Ubiquiti UniFi Video surveillance management systeem. Het opnemen gebeurt in max. 1080P HD video, dag en nacht. Geadviseerd gebruik is binnen of buiten zolang het apparaat onder en overhang gemonteerd is.

 € 169,28 incl. BTW

Unifi Video Camera G3

Ubiquiti Unifi Video Camera G3

1080p Indoor/Outdoor IP Camera met Infrarood nachtzicht, de UniFi® Video Camera G3 is de volgende generatie IP camera's behorende bij het Ubiquiti UniFi Video surveillance management systeem. Het opnemen gebeurt in max. 1080P HD video, dag en nacht.

Per stuk, € 181,40 incl. BTW
Per 5 camara's betaalt u € 845,79 incl. BTW

 

IR Range extender G3

Infrared Range Extender

De optionele IR Range Extender, model UVC-G3-LED, vergroot het nachtzicht bereik tot 25 meter. Alleen geschikt voor Unifi Video Camera G3.

 € 86,90 incl. BTW

Unifi Video Camera Pro

Ubiquiti Unifi Video Camera Pro

Full HD Multi-Megapixel video camera met 3x optische zoom, de UniFi® Video Camera PRO verstuurd beelden met een 1080p resolutie en 30 FPS naar de UniFi NVR.

Deze camera heeft zowel dag en nacht een goed zicht en is zeer geschikt voor het bekijken van objecten op grotere afstand. De infrarood leds zijn voorzien van een automatische IR cut filter. 

Zowel binnen als buiten te gebruiken door de IP67 beschermingsgraad.

€ 356,95 incl. BTW

Ubiquiti ToughSwitch TS-5 PoE

Ubiquiti ToughSwitch TS-5 PoE

5 poort PoE managed switch. 5x 10/100/1000 Mbps poorten geschikt voor switching en PoE. Geschikt om UniFi IP camera's aan te sluiten zonder dat u gebruik hoeft te maken van een aparte PoE adapter.

Omdat dit een managed switch is, is het ook mogelijk om een camera op afstand een herstart te geven en de belasting van uw netwerk te monitoren.

€ 120,00 incl. BTW

Ubiquiti ToughSwitch TS-8 PRO

Ubiquiti ToughSwitch TS-8 PRO

8 poort PoE managed switch. 8x 10/100/1000 Mbps poorten geschikt voor switching en PoE. Geschikt om UniFi IP camera's aan te sluiten zonder dat u gebruik hoeft te maken van een aparte PoE adapter.

Omdat dit een managed switch is, is het ook mogelijk om een camera op afstand een herstart te geven en de belasting van uw netwerk te monitoren.

Deze switch is zeer geschikt om ook andere PoE aparaten van stroom te voorzien aangezien zowel 24 V en 48 V PoE ondersteund wordt.

€ 234,99 incl. BTW

Verzendkosten bedragen € 7,95 incl. BTW
Bestelformulier downloaden